Feb 18, 2009

Победнички пољубац на Мосту љубави



Врњачка Бања: Победнички пољубац на Мосту љубави

   
    Пољубац у трајању од 34 минута и 55 секунди у коме су уживали Јована Ристивојевић и Иван Ђорђевић из Београда, донео је овом заљубљеном пару највреднију награду – најдужи пољубац. Они су уједно проглашени и за најатрактивнији пар на манифестацији „Пољуби ме” која је по други пут одржана у Врњачкој Бањи на Светог Трифуна, односно Дан заљубљених.
На популарном Мосту љубави 18 парова осмелило се да своју љубав и покаже пред великим бројем посматрача и представника медија. Наравно било је и оних (седам парова) који су баш због публике наједном одлучили да одустану од такмичења за вредне награде (Сваровски накит, ДВД плејер, велнес третмани, ручкови у врњачким ресторанима, викенд за две особе у Брзећу).



 
    Међу победницима у пет категорија нашли су се Андријана Обреновић из Краљева (најлепша љубавна порука), затим Љиљанић Јелица и Рондовић Бојан из Београда и Пљеваља (најромантичнији пар).

    У категорији најстарији парза победнике су проглашени Рада и Слободан Шибак (75) из Врњачке Бање, већ познати са прошлогодишњег такмичења када им је измакла награда у овој категорији.

    Узбудљивости овог такмичења допринела је и пропозиција по којој су заљубљени парови после петнаестог минута морали да наставе такмичење само на једној нози.
Занимљиво је да су међу такмичарима били и прошлогодишњи победници Сандра Косовац и Миљан Илић који су од прошле године богатији за још једног члана породице, ћеркицу Марију која сада има два месеца.

С. Лучић
објављено: 18/02/2009